+47 948 28 635  
Man. – Fre.: 10:00 – 18:00
Varer for 0,00 kr
0
varer for 0,00 kr
0

REKOMMENDERAD INNERTEMPERATUR

Når kjøttet er ferdiggrillet: (før du kutter opp kjøttet)

 
    Blodig
Rare
Medium
Rare
Medium Medium 
Velstekt
Velstekt

1

Stek av biff,
lamm,kalv,
stor stek
49 (52)°C 52 (55)°C 57 (60)°C 63 (66)°C 69 (71)°C

2

Kjøttdeig av biff,
lamm, kalv
- - 60 (63)°C 66 (69)°C 71 (74)°C

3

Fläskstek, stor stek 52 (55)°C 55 (57)°C 60 (63)°C 66 (69)°C 69 (71)°C

4

Kjøttdeig svin - - 60 (63)°C 66 (69)°C 71 (74)°C

5

Fläskskinka (färsk)
(šviežias)
- - - - 60 (63)°C

6

Svinekotelett - - - - 93 (93)°C

7

Fågel* - - - - 71 (74)°C

8

Fisk, skalldyr Stek til fiskekjøttet blir hvitt/rosa og ikke gjennomsiktig.
Det skal også være enkelt å dele med gaffelen. 

* Gjelder: Kylling, and og kalkun. OBS! Skjær aldri i kjøttet uten å først la kjøttet hvile i minst 5 minutter. Ellers renner saften ut og kjøttet blir tørt. Tiden kan variere fra 3 minutter til 1 time, avhengig av størrelsen.

TERMOMETER